ЗА ФИРМАТА 

Нашата фирма е създадена през януари 2000 г. От началото на дейността си се насочихме към строителния бранж. През този период доставихме бетонови резервоари на стотици клиенти. От самото начало идеята ни бе да предоставяме на клиентите си бетонови резервоари, изработени от изпитани солидни материали по модерна конструкционно-строителна технология.

Целта на „Бетонни септични ями SYSTEM“ е да осигури на инвеститорите достъп до решения, прилагани в строителния сектор в Европа и целия свят. Благодарение на това, че на всеки наш Клиент е осигурено изцяло професионално и компетентно обслужване на всеки етап от контакта с нас, фирма „Бетонни септични ями SYSTEM“ си спечели репутацията на един от най-големите доставчици на бетонови резервоари в България.

Бихме искали да Ви уверим, че ако решите да се възползвате от услугите на нашата фирма, с удоволствие ще изготвим за Вас оценка за цената на бетонните резервоари, техния транспорт и безплатен монтаж, избирайки оптимални решения. Ако сте заинтересовани от нашата оферта, свържете се с нас, ще споделим с Вас своя професионален опит. Гарантираме, че ще Ви предоставим резервоари от най-високо качество, доставка, обслужване при техния избор, транспорт и монтаж.

Разполагаме с ресурс за транспорт и можем да осигурим транспорт и монтаж в цялата страна.

 

ВНИМАНИЕ ЕДИНСТВЕНО НИЕ ПРИТЕЖАВАМЕ СЕРТИФИКАТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗПроизвежданите серийно и предлагани за продажба бетонни резервоари в съответствие със Закона за строителството могат да бъдат законно търгувани и използвани в извършването на строителни работи, при условие, че производителят е сертифициран от ЕС.Нашата фирма притежава сертификат от ЕС, най-важния документ от PN и Техническо одобрение, които дават право за търгуване на строителни материали тип „бетонни резервоари“ (септични ями) на територията на България и останалите държави-членки на Европейския съюз.КУПУВАЙКИ РЕЗЕРВОАРИ С ЕВРОПЕЙСКИ СЕРТИФИКАТ ЩЕ ИЗБЕГНЕТЕ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЗАНИ С ВЪВЕЖДАНЕТО НА СГРАДАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ !!!